Starlingville is a new name on the Danish music scene.

Starlingville er et nyt, yderst spændende navn, der er ved at indtage den danske musikscene med storm. Deres debutalbum, "Welcome to Starlingville", udkom i foråret 2022, og det blev straks udnævnt som "Ugens Album" på P5. Siden da har flere af albummets singler fået massiv airplay på DR og en lang række lokalradioer landet over. Senest single “Good Thing Going On” er ligeledes blevet spillet massivt i sommeren 2023 på blandt andet DR P5. 

Starlingville består af fem faste medlemmer, der sammen har skabt noget helt særligt med deres lyd. Deres musik er inspireret af både pop, rock og new americana, og med deres eget "take" på en energisk nordisk americana lyd har Starlingville formået at skabe et unikt udtryk, der har vakt genklang både hos fans og radiostationer.

Bandet er optaget af at skabe musik, der kan opløfte ånden og styrke sjælen. Deres melodiske og meningsfulde lyrik har gjort dem til en fast favorit blandt lokale radiostationer såvel som på DR, og deres musik er gennemsyret af en smittende optimisme. 

Med deres unikke lyd og positive attitude har Starlingville helt sikkert fortjent at være et af de bedste up and coming bands til det voksne publikum. Hvis du er på udkig efter musik, der kan bringe glæde og optimisme ind i hverdagen, så er Starlingville et oplagt valg.

Starlingville består af: 

Anders Andreassen: Vokal/Guitar

Carsten Due: Bas

Thomas Christiansen: Guitar

Mette Juel: Vokal/kor

Jimmi Koldenborg: Trommer